DVERS

terug

7 september 2017

Op zaterdag 30 september vindt tussen 12:30 uur en 17:30 uur DVERS, de tweejaarlijkse conferentie voor en door de Limburgse popsector, plaats in poppodium Volt te Sittard. De conferentie is dé provinciale netwerkbijeenkomst voor de Limburgse popsector.

Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de Limburgse popsector is welkom om deel te nemen. De bijeenkomst is een goede gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, bij te praten met collega's uit andere regio's en om op de hoogte te worden gebracht en mee te praten over over actuele thema's als popmuziekbeleid, talentontwikkeling en educatie. Na afloop van de conferentie vindt er een netwerkdiner plaats in Ernesto's, vervolgens vinden er tussen 20:00 uur en 3:00 uur maar liefst 80 optredens plaats in de binnenstad van Sittard tijdens het showcasefestival van DVERS.

Het programma van de conferentie staat in het teken van (gemeentelijk) popmuziekbeleid, talentontwikkeling en educatie. De presentatie is in handen van Leon Verdonschot. Lees hier meer.