Deelnemers Sena Performers POPnl Award 2015 bekend

terug

7 juli 2015

De veertien afgevaardigde deelnemers van de Sena Performers POPnl Award 2015 zijn bekend. KrakersIJland & The Locomotives, Assorted Travellers, Clear Clamour, De Skaggerz, Fake Billy & The False Prophets, Karel J. Schepers, Playground Zer0, Sarah-Jane, Shaemless, The Homesick, Toycar Taxi, The Blind Roofers, The Brahms en Les Djinns staan op zaterdag 29 augustus in de Melkweg. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de Sena Performers POPnl Award 2015 wint. 

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit een bijdrage van € 5000,- uit het Sena Muziekproductiefonds, optredens en promotiefoto`s. Dit jaar is er voor het eerst ook de Sena Performers Publieksprijs. De favoriete band van het publiek wint een geldbedrag ter waarde van € 3000,- uit het Sena Muziekproductiefonds.

De Sena Performers POPnl Award is uitgegroeid tot een van de grootste bandcompetities van Nederland. Het is echter ook een showcasefestival waar bezoekers in één avond veertien nieuwe, opkomende bands kunnen zien. De Award is onderdeel van de Amsterdamse Uitmarkt.