No Man's Land: een muziekconferentie voor de artiest en professional

terug

12 juli 2018

Het Utrechtse productieplatform De Coöperatie presenteert op donderdag 29 november 2018 de zesde editie van muziekconferentie No Man’s Land, die voor het eerst plaatsvindt in TivoliVredenburg. Het programma bestaat uit een expertmeeting en muzikantenmarkt en biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen. 

Expertmeeting
Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In vijf verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. De inhoud van het programma wordt ontwikkeld met partners TivoliVredenburg, Fonds Podiumkunsten, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, BAM! en POPnl.

Muzikantenmarkt
De muzikantenmarkt voorziet de nieuwe generatie makers en muziekprofessionals van nieuwe kennis en praktische tips door middel van een demospreekuur, panelgesprekken, flitscolleges, inspiratiesessies en speeddates met muziekprofessionals. Ook spelen tijdens No Man’s Land een aantal acts afkomstig uit het talentontwikkelingsprogramma MASTER van De Coöperatie. 

Het volledige programma wordt bekend gemaakt op donderdag 6 september. Dan start tevens de kaartverkoop via de website van TivoliVredenburg. RSVP vast via Facebook om op de hoogte te blijven.