Popradar Den Haag zoekt een nieuwe directeur (m/v)

terug

28 maart 2019

Popradar is op zoek naar een bevlogen popliefhebber met een open, transparante en communicatieve persoonlijkheid. Een echte teamplayer voor al die gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers en een manager die er voor zorgt dat alles bedrijfsmatig klopt. Ben jij een diplomaat en netwerker, weet je de weg in de (Haagse) muziekscene en op het stadhuis? Ben je een vooruitkijker met een visie die ook lijnen uitzet voor de toekomst? Met jou willen we graag onze volgende stap maken.

We zijn een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene in Den Haag. Met Popradar Music Support creëren we lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten en beheren we het grootste popcentrum van Den Haag. Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek en beheert Popradar het underground muziekplatform Submarine.

In de afgelopen twee jaar zijn er veel dingen aangepakt. Zo is het voormalig Haags Pop Centrum getransformeerd naar Popradar Den Haag en is er met input van alle werknemers en vrijwilligers hard gewerkt aan een nieuwe visie en rebranding. Op tijdelijke basis is een directeur aangesteld die zich met name op de bedrijfsmatige kant heeft gestort. Nu is het tijd voor een nieuwe, permanente directeur.

Nieuwsgierig geworden?

Download hier de vacature en het volledige profiel of klik hier voor meer informatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar bestuur@popradar.nl. Reageren op deze vacature kan tot en met 31 maart. De gesprekken vinden plaats in de tweede en derde week van april. Voor eventuele vragen kun je mailen met bestuur@popradar.nl of bellen met Bert Winter: +31 6 12138006.