Programma Muzikantendag Leiden compleet

terug

27 mei 2015

Na een drukbezochte editie in Apeldoorn komt de Muzikantendag on Tour zaterdag 6 juni naar Leiden. Het programma is helemaal rond. Muzikanten en professionals ontmoeten elkaar in Gebr. de Nobel voor een volle dag met panels en netwerkmomenten. De dag wordt geopend door Jan Douwe Kroeske. Er zijn panels over schrijven in opdracht, airplay op de radio en publishing. Traditioneel wordt de Muzikantendag afgesloten met het Demopanel, waarbij vier experts plenair feedback geven. In Leiden zijn dit Kelsey Coockson (3FM/Serious Talent), Max van Bossé (Paradiso), Arjan de Ruiter (NPO Radio 2) en Menno Visser (3voor12).

Musicmaker presenteert het panel over het schijven van muziek in opdracht. Basil Kühne, Arriën Mollema en Perquisite vertellen over hun ervaringen. Dries Bijlsma van Typhoon laat zien hoe hij te werk gaat in de workshop produceren. Daarnaast presenteren De Basist en Slagwerkkrant een clinic over bas en drums door Hans Eijkenaar en Michel van Schie.

Op de Muzikantendag kun je ook je muziek laten horen aan vertegenwoordigers van 3FM/Serious Talent, Radio 2, Tin Ear Management, Popronde, Subroutine, Full Spectrum, Noah's Ark, Dox Records, Sony Music, Universal Music, 3voor12, Warner, AT Bookings, Massive Music, Top Notch en Nu.nl.