Vinylify

terug

22 april 2015

Net gelanceerd: Vinylify. Vanaf nu is het mogelijk om een unieke vinylplaat met jouw favoriete muziek samen te stellen. Online maak je de keuze voor de muziek die je op jouw plaat wilt. Ook kun je je eigen hoes ontwerpen. Vinylify maakt er vervolgens een unieke vinylplaat van, drukt de hoes en bezorgt deze in je brievenbus. 

Tijdens de Record Store Day bood Vinylify artiesten de kans om hun eigen muziek - in een uniek exemplaar - op Vinyl uit te brengen. Tien Nederlandse muzikanten kregen de kans om hun muziek uit te brengen op vinyl. Waaronder David Benjamin, Sue The Night, Tenfold en Cut_.

Vinylify startte in 2014 als een tijdelijke actie onder de naam “Brouw Je Eigen Plaat” in samenwerking met een bekend biermerk en platenmaatschappij TopNotch. "Er bleek zo veel vraag naar het zelf samenstellen van je eigen vinyl plaat, dat we besloten hebben dit op grotere schaal voort te zetten. Ons ideaal is dat je alle muziek die je via Spotify kunt beluisteren, ook op vinyl kunt verkrijgen”, aldus Marcel Wortel van Vinylify.

Wil jij graag een eigen vinyl samenstellen? Meer informatie is te vinden via: vinylify.com