Brood en Spelen aflevering 12

terug

Met POPnl voorzitter Frank Kimenai

Brood en Spelen is dé nieuwe podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkste muzikale actualiteiten door. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de week de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek. Aflevering 12 staat vanaf nu online.

In aflevering 12 gaat host Amber Roner in gesprek met Frank Kimenai (POPnl) over de komende Tweede Kamer verkiezingen en de rol van popmuziek in de verschillende programma's. Met zijn kennis van ondernemen en onderzoeken in de muzieksector gaan we hier verder met hem de diepte in. We bellen met Peter Kwint (SP) over de Popnota en het huidige popbeleid. Daarnaast lichten Pat SmithAafke Romeijn (BAM! Popauteurs), Kimo van den BergLeeroy (Zwart Licht) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) hun visie over het huidige politieke landschap toe. Daarnaast is er muziek van Sophie Straat en De Ambassade.

Luister aflevering 12 van Brood en Spelen via je favoriete podcast platform. Vergeet ook niet om een reactie achter te laten! 

Brood en Spelen aflevering 12