Mediatraining voor artiesten

terug

De Klimaatcrisis

Ben jij artiest en maak je je zorgen over de klimaatcrisis? En heb je moeite om je daar publiekelijk over uit te spreken? Bijvoorbeeld omdat je er te weinig van weet of omdat je kritiek verwacht vanuit je following of de media? Dan hebben we belangrijk nieuws voor je!

Music Declares Emergency Nederland, de Popcoalitie en de Tolhuistuin Amsterdam hebben samen een mediatraining ontwikkeld waarin we het gesprek over de klimaatcrisis openen. Met en voor artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie bespreken ze in een safe space:

  • De basisfeiten van de klimaatramp die zich voor onze ogen voltrekt
  • Hoe dat onze leefwereld bedreigt en onze industrie beïnvloedt
  • Hoe je jouw platform inzet voor het klimaat, op een manier die bij jou en je fans past
  • Welke acties er mogelijk zijn
  • Hoe je open en overtuigend over het onderwerp communiceert Het wordt een interactieve sessie waarin er informatie gedeeld wordt en een open gesprek plaatsvindt. 

De eerste editie van de mediatraining vindt plaats op 30 januari in het Tuinhuis van de Tolhuistuin in Amsterdam en duurt van 20:00 – 21:30. De inloop is vanaf 19:45. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers en deelname is gratis, dus wacht niet te lang met je opgeven. Mail naar mdethenetherlands@gmail.com en spread the word! 

Mediatraining voor artiesten