Popaanzee ACADEMY

terug

Ben jij klaar voor de volgende stap als artiest of met jouw band? Meld je aan voor Popaanzee ACADEMY! Hiermee maak jij kans om geselecteerd te worden voor misschien wel je beste jaar ooit: een jaar lang begeleiding door professionals uit de Nederlandse muziekscene, optreden op de grote Zeeuwse festivals en jouw eigen clubshow in een professioneel podium. 

Popaanzee ACADEMY is in het aanbod van Popaanzee het meest ambitieuze traject dat een band kan doorlopen om zich verder te ontwikkelen. Er is plek voor drie acts.

Deelnemers krijgen verschillende masterclasses over de zakelijke kant van muziek, zoals publishing, boekingen, releasemanagement en artist branding. Daarnaast schrijf je een bandplan, en op basis daarvan wordt een passende coach uit de muziekindustrie aan jouw act gekoppeld. Dat kan bijvoorbeeld een manager zijn, maar ook een producer of muzikant. Hij of zij helpt je met het nemen van verdere stappen in je muzikale carrière.

Je bent en blijft muzikant, en dan wil je natuurlijk niets liever dan optreden. Gedurende het festivalseizoen maak je kans op optredens op verschillende festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival). Het traject wordt afgesloten met een clubshow in samenwerking met één van de professionele poppodia in Zeeland: ’t Beest in Goes of De Spot in Middelburg.

Aanmelden kan tot 15 januari 2023. Meer informatio vind je op: www.popaanzee.nl.

Popaanzee ACADEMY