Programma van No Man's Land 2018 bekend en ticketverkoop gestart

terug

6 september 2018

Op donderdag 29 november 2018 vindt No Man’s Landplaats in TivoliVredenburg, de jaarlijkse muziekconferentie die wordt georganiseerd door het Utrechtse productieplatform De Coöperatie. Het programma bestaat uit een expertmeeting en muzikantenmarkt en biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen. 

Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In vijf verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. POPnl verzorgt als inhoudelijke partner de deelsessie "Een gezond popbeleid betaalt zich terug".

Geen betere citymarketing dan de next best band uit je stad of een muziekfestival waarvoor mensen van heinde en verre komen. Maar: geen topsport zonder brede basis. Wat hebben jonge talentvolle muziekmakers nodig om zich te ontwikkelen tot de artiest van morgen? En wat levert dat op voor een stad in ontwikkeling? Popcultuur verbindt mensen en heeft allerlei verbanden tussen beleidsterreinen als cultuur, economie, diversiteit/inclusiviteit en onderwijs. Wat is de waarde van pop 2.0 voor de lokale overheid? Een gesprek met makers en vernieuwers.

We nodigen je graag uit om mee te praten. Bekijk het volledige programma op www.decooperatie.net en bestel je ticket.