KOSMIK en No Man's Land bundelen krachten

terug

KOSMIK x No Man's Land, twee grootstedelijke productiehuizen in de provincie Utrecht, kondigen met trots hun samenwerking aan om muziekmakers beter te bereiken en een vruchtbare omgeving te bieden voor artistieke ontwikkeling. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de ondersteuning en bevordering van creatief talent in de provincie Utrecht.

De productiehuizen hebben zich bewezen op het gebied van talentontwikkeling in de culturele sector van Utrecht en Amersfoort. Ze bieden een plek voor getalenteerde artiesten om hun vaardigheden en creativiteit verder te ontwikkelen. De samenwerking zal de toegang tot professionele ontwikkelingsmogelijkheden vergemakkelijken voor opkomend talent in de provincie. KOSMIK x No Man's Land zullen hun expertise en middelen delen om gezamenlijk nieuwe trajecten te ontwikkelen. Waarbij er zowel opkomende als gevestigde makers erbij te betrekken. Door de krachten te bundelen, kunnen ze de kwaliteit van de projecten verhogen en het talent aan een breder publiek presenteren.

Onze makers
Igor, Raven Kangee en STACH & Tano Rivers maken sinds dit jaar deel uit van de KOSMIK x No Man’s Land community. Ze krijgen de mogelijkheid om hun muzikale visie verder te realiseren en zich door te ontwikkelen. Future Husband en Muylike zijn de volgende makers die een ontwikkelingstraject beginnen.

Voor de hele provincie
"We zijn verheugd om deze opwindende samenwerking aan te kondigen", zegt Coen Witteveen, directeur van KOSMIK. "We geloven dat er veel onontdekt talent is in de provincie Utrecht, en door onze middelen en expertise te combineren, kunnen we deze getalenteerde artiesten een platform bieden om hun stem te laten horen en hun artistieke visie te verwezenlijken."

De samenwerking tussen KOSMIK x No Man's Land zal ook leiden tot meer educatieve en ontwikkelingsmogelijkheden voor opkomend talent. Gezamenlijke workshops, masterclasses en mentorprogramma's kunnen worden georganiseerd om artiesten te begeleiden en hen te helpen groeien in hun artistieke carrière.

Met de samenwerking tussen KOSMIK, No Man's Land en hun culturele partners zetten de productiehuizen zich in om de provincie Utrecht te transformeren tot een broedplaats voor creativiteit en innovatie, waar getalenteerde muziekmakers de ruimte krijgen om te groeien en te professionaliseren.

KOSMIK en No Man's Land bundelen krachten