Subsidiespreekuur Arnhem & Nijmegen

terug

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigt Cultuur Academy een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. Zij denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Op 15 september is de de Cultuur Academy aanwezig in de Gemeente Arnhem. Ze zullen alle vragen beantwoorden rondom de regeling ‘Producties, Evenementen en Festivals’ in Arnhem. Deze subsidie is bedoeld voor publieksevenementen en culturele initiatieven die bijdragen aan Arnhem als evenementen-en cultuurstad. Meerjarige artistiek hoogwaardige producties en presentaties zijn ook in de regeling opgenomen. Klik hier voor meer informatie. 

Op hetzelfde moment vindt er ook een subisidiespreekuur plaats in de Gemeente Nijmegen. Ze zullen alle vragen beantwoorden rondom de regeling 'Eenjarige culturele subsidies' in Nijmegen. Deze subsidie is bedoeld om spannende en afwisselende culturele activiteiten en (eenjarige) programma’s aan te moedigen. Aanvragen kan voor zowel participatieve als artistieke culturele activiteiten. Klik hier voor meer informatie. 

Subsidiespreekuur Arnhem & Nijmegen