Meld je aan voor GRONDSLAG

terug

GRONDSLAG, een unieke samenwerking tussen Groningse poporganisaties ESNS, SPOT, Vera, Simplon, Noordstaat, EM2 en georganiseerd door POPgroningen, zoekt nieuwe en enthousiaste deelnemers voor het talentontwikkelingstraject van het seizoen ‘23/’24.

Grondslag is een project dat opkomend muzikaal talent op maat helpt ontwikkelen in de genres pop, elektronisch en urban. Acts kunnen zich aanmelden en de acht geselecteerde acts krijgen een cultureel seizoen lang coaching van professionals uit de muziekindustrie. In de vorm van individuele coaching sessies en vier gezamenlijke meet-ups, werken de deelnemers aan de ontwikkeling van hun muzikale loopbaan. De inhoud van het traject wordt mede gevormd door de behoeften van de deelnemende act.

Wie kan zich aanmelden?
De deelnemers van GRONDSLAG zijn afkomstig uit de provincie Groningen. Het traject is geschikt voor live-acts van alle genres die hun eigen muziek maken. Bovendien is het belangrijk dat de act gedreven is en zich wil richten op zowel muzikale als inhoudelijke ontwikkeling, en openstaat voor coaching, samenwerking en feedback. Uit de aanmeldingen worden acht acts geselecteerd.

Over GRONDSLAG
Door de artiesten te voorzien van de juiste begeleiding en handvatten, worden zij zelfredzamer en beter uitgerust om te werken aan een duurzame muzikale carrière. Elk jaar worden acht artiesten ondersteund bij hun ontwikkeling op een manier die volledig is afgestemd op hun individuele behoeften maar is gekoppeld aan een vast traject dat een basis biedt voor de artiest. Dit traject is bedoeld voor artiesten die de Kunstbende en Popsport zijn ontgroeid, maar nog niet klaar zijn voor deelname aan de Popronde of Hit The North. Met GRONDSLAG zetten de betrokken organisaties zich in voor een duurzaam popklimaat in de provincie Groningen.

Aanmelden kan tot vrijdag 26 mei 12.00 uur via www.grondslag.org/open-call.

Meld je aan voor GRONDSLAG