Music & Business 2022

terug

Gedurende het jaar worden er zes masterclasses georganiseerd door de hele provincie op diverse locaties. Elke masterclass heeft een eigen thema en per sessie worden er minimaal drie professionals voor in het panel uitgenodigd uit de Nederlandse en/of Belgische muziekindustrie.

Het begint natuurlijk allemaal met het maken van goede muziek. En dan, what’s next ? Voor wie maak je je muziek? Wie is je publiek? Hoe kom je aan optredens? Hoe profileer je jouw act? Heb je een manager of regel je je zaken zelf?

Deze vragen en meer worden behandeld in een zesdelige masterclass reeks, waarin professionals uit de Nederlandse popsector hun ervaringen en kennis met jullie delen. Naast het opdoen van nieuwe kennis en ervaring ziet Pop in Limburg deze masterclasses als een perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en om kennis te maken en/ of bij te kletsen met collega-muzikanten uit de popsector.

Sessie #1:       Zondag 20 maart 2022 Meet Your Scene – Theater de Huiskamer, Weert
Sessie #2:       Zondag 24 april 2022 Songwriting Session -Poppodium Volt, Sittard
Sessie #3:       Zondag 29 mei 2022 The Total branding package – Muziekgieterij, Maastricht
Sessie #4:       Zondag 18 september 2022 Hiphop Business – Grenswerk, Venlo
Sessie #5:        Zondag 16 oktober 2022 – Upgrade Your Gigs – Nieuwe Nor, Heerlen
Sessie #6:       Zondag 2o of 27 november 2022  – locatie n.t.b.

De sessies zijn gratis toegankelijk voor alle popmuzikanten, jong en oud, uit de provincie Limburg. Alle sessies starten om 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Aanmelden doe je hier!

Music & Business 2022