Rock Your Business - Marketing: Strategie & Verhaal

terug

Online promotie, offline marketing, social media, branding; als artiest moet je overal aan denken. Of je nou een single or tour promoot, je wilt dat je boodschap bij zoveel mogelijk mensen aankomt. Maar hoe zorg je er nou voor dat je iedereen je bericht ziet? Dat je origineel blijft en het publiek interactie uitvoert met je content?

Social media vergt aandacht en tijd, wil je er alles uithalen. De promotie van je act is een constant proces. Met de juiste strategie en plan zorg je ervoor dat, ook wanneer je niet zo veel te melden hebt, je content goed op elkaar aansluit. Onder andere Bart Slangen (Boemklap Industries) en Wessel van Hulssen (Agents After All) vertellen je alles over hoe je zo’n plan in elkaar zet, en je er ook aan blijft houden.

Pitch je demo of laat je socials inspecteren door de professionals uit het panel. Rock Your Business - Marketing: Strategie & Verhaal op dinsdag 4 oktober begint om 19:30 en is gratis toegankelijk.

In samenwerking met de Melkweg organiseert GRAP: Rock Your Business. Elke eerste dinsdag van de maand krijg je de kans om je demo aan belangrijke spelers uit de muziekindustrie te laten horen, meer te leren over onderwerpen die je als muzikant verder helpen en te netwerken met soortgelijke én industrie professionals. 

Rock Your Business - Marketing: Strategie & Verhaal