Meld je aan voor Hit The North!

terug

Spelen op Eurosonic Noorderslag (ESNS); dat is voor veel artiesten een droom. Maar daar ben je misschien nog niet helemaal klaar voor. Bij Hit the North worden artiesten uit Drenthe, Groningen en Friesland klaar gestoomd voor een professionele carrière (en natuurlijk een show op een internationaal festival als ESNS).

In het jaar verbeter je je stage presence, leer je over marketing, streaming en je artiestenidentiteit, ontmoet je muziekprofessionals, speel je op Noorderzon en Bevrijdingsfestival, ga je achter de schermen bij shows en labels en krijg je een (zelfgekozen) coach uit de muziekindustrie. En uiteindelijk is het dan zover: in 2025 speel jij op Eurosonic Noorderslag. Klaar voor? Schrijf je dan in voor Hit The North! Maar lees eerst even onderstaande informatie door. 

Voor Hit the North 2024 is er plek voor 9 talenten uit Noord-Nederland. Het traject is geschikt voor live-acts vanuit alle genres. Dit kunnen bands, dj’s, rappers, singer-songwriters en soloartiesten zijn. Het aanmeldformulier sluit op 11 oktober 2024 om 23:59. Hierna kun je je niet meer aanmelden.

Voorwaarden: 

  • Hit the North selecteert alleen acts met een standplaats in Drenthe, Friesland of Groningen (dit houdt in dat 50% of meer van jouw band/act in de genoemde provincies woont/hieruit afkomstig is).
  • Zorg dat de naam van je act duidelijk in de bestandsnamen staat weergegeven.
  • Na het verzenden van het formulier kun je geen wijzigingen meer aanbrengen.
  • We gebruiken je contactgegevens uitsluitend om contact met je op te nemen over de voortgang van de selectie.
  • Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per mail.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op hitthenorth.nl

Meld je aan voor Hit The North!