Meld je aan voor Kunstbende

terug

Klaar voor het podium en publiek? Doe dan ervaring op tijdens de voorronde in jouw provincie. Je krijgt feedback van een jury. Win je de voorronde? Dan ga je naar de finale. Als je die wint, mag je jouw werk showen op een van onze mainstages, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam. Wil je feedback van een professionele jury en kans maken op te gekke prijzen? Schrijf je dan nu in voor de voorronde in jouw regio!

Kunstbende
Kunstbende is een platform voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar om zich te ontwikkelen in 9 verschillende creatieve disciplines: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Content Creator, Muziek, Taal en Theater. Het is een netwerkorganisatie die jong, creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert.
Met de wedstrijd worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende zoals Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Nielson, Kalvijn, Claudia de Breij, Stefano Keizers, Abdelkader Benali, Douwe Bob en DeWolff. Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar www.kunstbende.nl

Meld je aan voor Kunstbende