Muzikantendag 2022!

terug

De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 7 mei strijkt hét evenement voor muzikanten neer in de Melkweg Amsterdam. Op deze dag leer je niet alleen alles over de de artistieke maar ook zakelijke kant van de muziekindustrie. Laat je muziek horen tijdens de demospreekuren, waar meer dan 70 professionals uit de industrie klaar zitten om nieuw talent te ontdekken. Ga in gesprek met professionals van de belangrijkste partijen in de muziekindustrie. 

Spijker je kennis over de industrie bij tijdens verschillende flitscolleges en panels waar je alle ins en outs van de muziekindustrie leert.

Met de belangrijkste mensen van de industrie op één plek is de Muzikantendag de perfecte gelegenheid om je act een kickstart te geven. Hier moet je bij zijn! Tickets voor de Muzikantendag zijn vanaf nu te koop via deze link. 

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnlSenaMusicMakerInterfaceDe BassistGitaristSlagwerkkrantPopronde en de Melkweg

Muzikantendag 2022!