Young Professional Platform

terug

Kom jij uit Limburg, ben je tussen de 18 en de 35 jaar oud en begin jij net met je eerste stappen te zetten in de muziekindustrie? Dan is het Young Professional platform echt iets voor jou!

Pop in Limburg heeft dit platform opgericht om jonge muziekprofessionals te begeleiden en de juiste ondersteuning te bieden. Of je nu bezig bent met het boeken van acts, het managen van artiesten, het opzetten van een platenlabel, het promoten of produceren van evenementen of je op een andere manier wil ontwikkelen. Pop in Limburg biedt hierbij ondersteuning buiten de schoolbanken om.

Wil jij deel uitmaken van deze community van getalenteerde muziekprofessionals? Vul dan nu het formulier in via deze link.

Over Pop In Limburg Young Professional platform: 
Sinds de zomer van 2022 begeleidt Pop in Limburg een groep jonge muziekprofessionals bij hun eerste stappen in de muziekindustrie. Of ze nu bezig zijn met het boeken van acts, het managen van artiesten, het opzetten van een platenlabel, het promoten of produceren van evenementen, of zich op een andere manier willen ontwikkelen in de industrie, bij ons vinden ze de juiste ondersteuning buiten de schoolbanken. Hoewel iedereen zich in een andere functie ontwikkeld is er veel overlap in de manier waarop zij zich ontwikkelen en daarom bieden wij de juiste ondersteuning om te ontdekken wat hun positie in de industrie is, hoe ze zich staande houden in deze dynamische branche en hoe ze hun netwerk kunnen uitbreiden.

Pop in Limburg heeft verschillende activiteiten ontwikkeld om deze talenten te ondersteunen, zoals sessies waarin je leert hoe je je eigen grenzen bewaakt, kennissessies met doorgewinterde muziekprofessionals die hun persoonlijke verhaal delen en het gezamenlijk bezoeken van conferenties zoals ADE en ESNS. Ook organiseren wij vraaggerichte activiteiten waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Young Professional Platform